Followers

Wednesday, 21 January 2015

Kembali Dara!

Assalamualaikum!

Perrghhh... tajuk mengancam habis. Uiisshhh.. Tajuk entry mesti la kena mengancam uolls.. Baru la orang bersemangat nak baca. Ni citer untuk mommies yg dah kahwin & melahirkan.. yang masih dara pun boleh baca gak! Sebagai panduan di kemudian hari gitew!!

Biasa terjadi selepas melahirkan anak, vagina akan kurang 'grip'. Ini disebabkan oleh dinding vagina dan otot yang menyokongnya meregang semasa proses bersalin. Faktor lain pula adalah disebabkan pemakanan. Kurangkan makan sayuran yg bersifat 'sejuk' dan menjalar seperti kacang panjang, timun & bayam kerana boleh menyebabkan faraj berair & becak yang menyebabkan ketidakselesaan. 

Kalau ada antara mommies yg alami masalah ni, jangan risau yer. Shaklee ada Alfafa Complex yg bertindak sebagai "kacip fatimah" yg membantu mengetatkan vagina. Alfafa ni jugak boleh membesarkan & menegangkan payudara juga boleh merawat keputihan.


Januari 2015 ni Shaklee buat promo buy 6 FREE 1 Alfafa saiz L (700 biji) & saiz S (330 biji). Jom rembat untuk simpanan peribadi. Harga biasa Alfafa L ialah 97.50 manakala Alfafa S pula ialah 53.75. Nak harga kasih sayang??? Boleh hubungi saya yer.

Liney 
019-9771418

Thanks for reading this entry!
No comments:

Post a Comment