Followers

Tuesday, 10 June 2014

Kebalkan sistem badan

Assalamualaikum.

Perkongsian hari ini : Nutriferon.

Nutriferon ni best sgt utk menguatkan sistem imun badan. Lagi elok di ambil sebelum demam or selesema. Maksudnya, kalau kita ambik secara konsisten, badan akan berupaya melawan penyakit seperti demam n selesema. Sangat bagus bagi kanak2 yg sering diserang demam or selesema. Of course la kita sebagai parents taknak bagi ubat2 kat anak2 kita especially kalau yg masih kecik lagi kan? 

Testimoni :
Sepupu sy mmg peminat tegar Nutriferon. Dia bg nutriferon kat anak dia yg berumur setahun lebih bila anak dia diserang demam, selesema n batuk. Pernah sekali tu, anak dia batuk smpai hilang suara tapi still tak hilang2 lps bg ubat batuk. Then, dia beli Nutriferon ni n bg setengah sachet kat anak dia pastu alhamdulillah sangat serasi ngan anak dia. Gembira sgt bila dgr. 



Berminat utk dapatkan Nutriferon dan ingin rasai sendiri kehebatannya? Boleh contact or mesej sy yer.

Pengedar Mesra Anda :
Liney
019-9771418



1 comment:

  1. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/blouse-bat-wings.html
    #blouse cantik#

    ReplyDelete