Followers

Wednesday, 9 December 2015

Pizza 6 Minit Noxxa!!!

Assalamualaikum.

Fuhhh... Lega, semua dah kembali normal. Normal ker?? Hihihi. Setelah 6 bulan berpindah ke Pekan Pahang semula, rutin2 harian dah kembali normal. Urusan ambik & hantar anak2 mcm biasa la Mr. H yang uruskan dan kadang2 saya pun join jugak.

Most of the stuff pun dah keluar dari kotak, termasuk la Periuk Noxxa Amway. Dah follow dah step2 yang disyorkan untuk first time user. Hihihi. Akhirnya saya pun berjaya buat Pizza 6 minit Noxxa. Yipppiii... Seronok sesangat. Mudah sesangat!!

Ni hah, saya belanja gambar Pizza 6 minit Noxxa tu.

 Sebelum di steam dry.


Tadaaaa... ni gambar pizza selepas masak! Tak la sesedap Pizza Hut or Dominos or whatever famous pizza yang ada, tapi bangga wei bila Mr. H makan bertambah2. 

Ok. Sekian dulu untuk kali ini. Bai!


3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Hi, perkongsian yang menarik. Done follow, follow me back :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam.

      thanks sis, will follow you back later :)

      Delete